Kuvaus
Kokeile pinaattiletut blenderissä: helppo ja nopea ohje säästää aikaa. Vain muutama raaka-aine ja herkullinen lopputulos on valmis!
Ainesosat
Letut:
- 150 g pakastepinaattia (sulatettuna)
- ½ l kaurajuomaa
- 1 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 3 dl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 rkl juoksevaa margariinia
Paistamiseen:
- juoksevaa margariinia
Tonnikalatahna:
- 2 prk tonnikalaa öljyssä (MSC-sertifioitua)
- 2 rkl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 2 kevätsipulia
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl mustapippuria
Lisäksi:
- 1 l salaattipinaattia
- 1 prk (200 g) raejuustoa
- (versosalaattia)
Ohjeet
- * Mittaa pinaatti, kaurajuoma, suola, munat, jauhot ja margariini blenderiin.
- * Soseuta taikina tasaiseksi.
- * Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy pois ja hienonna haarukalla.
- * Sekoita tonnikala, majoneesi ja kermaviili keskenään.
- * Hienonna kevätsipulit ja lisää täytteeseen.
- * Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
- * Paista pinaattiletut margariinissa noin minuutin ajan molemmin puolin.
- * Tarjoa letut tonnikalatahnan, tuoreen pinaatin ja raejuuston kanssa.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 370 kcal
- Sokeri: 3 g
- Natrium: 720 mg
- Rasva: 20 g
- Hiilihydraatit: 28 g
- Kuitu: 4 g
- Proteiini: 19 g
- Kolesteroli: 115 mg