Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Pinaattiletut blenderissä: helppo ja nopea ohje

Pinaattiletut blenderissä: helppo ja nopea ohje

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena
  • Valmisteluaika: 10 min
  • Kypsennysaika: 15 min
  • Kokonaisaika: 25 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: Lounas, Kasvisruoka
  • Menetelmä: Paistaminen
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Kokeile pinaattiletut blenderissä: helppo ja nopea ohje säästää aikaa. Vain muutama raaka-aine ja herkullinen lopputulos on valmis!


Ainesosat

Letut:

  • 150 g pakastepinaattia (sulatettuna)
  • ½ l kaurajuomaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 2 rkl juoksevaa margariinia

Paistamiseen:

  • juoksevaa margariinia

Tonnikalatahna:

  • 2 prk tonnikalaa öljyssä (MSC-sertifioitua)
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 kevätsipulia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ¼ tl mustapippuria

Lisäksi:

  • 1 l salaattipinaattia
  • 1 prk (200 g) raejuustoa
  • (versosalaattia)

Ohjeet

  1. * Mittaa pinaatti, kaurajuoma, suola, munat, jauhot ja margariini blenderiin.
  2. * Soseuta taikina tasaiseksi.
  3. * Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy pois ja hienonna haarukalla.
  4. * Sekoita tonnikala, majoneesi ja kermaviili keskenään.
  5. * Hienonna kevätsipulit ja lisää täytteeseen.
  6. * Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  7. * Paista pinaattiletut margariinissa noin minuutin ajan molemmin puolin.
  8. * Tarjoa letut tonnikalatahnan, tuoreen pinaatin ja raejuuston kanssa.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 annos
  • Kalorit: 370 kcal
  • Sokeri: 3 g
  • Natrium: 720 mg
  • Rasva: 20 g
  • Hiilihydraatit: 28 g
  • Kuitu: 4 g
  • Proteiini: 19 g
  • Kolesteroli: 115 mg