Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Parhaat helpot munariisipasteijat kotiuuniin

Parhaat helpot munariisipasteijat kotiuuniin

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena HĂ€nninen
  • Valmisteluaika: 15 min
  • Kypsennysaika: 15 min
  • Kokonaisaika: 30 min
  • Tuotto: 12 kpl
  • Kategoria: Suolaiset leivonnaiset
  • MenetelmĂ€: Paistaminen
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Helpot munariisipasteijat valmistuvat hetkessÀ, katso resepti, jolla loihdit mehevÀn suolapalan arkeen tai juhlaan ilman monimutkaisia vaiheita!


Ainesosat

  • 5 lehtitaikinalevyĂ€

TĂ€yte:

  • 3 dl valmista riisiĂ€
  • 3 keitettyĂ€ kananmunaa
  • 100 g yrttituorejuustoa (tai valkosipulituorejuustoa)
  • œ tl mustapippuria
  • œ tl suolaa (oman maun mukaan)

Voiteluun:

  • 1 kananmuna

Ohjeet

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperin pÀÀlle.
  2. Leikkaa keitetyt kananmunat hienoksi esimerkiksi munaleikkurilla.
  3. Sekoita kananmunat, riisi, tuorejuusto, mustapippuri ja suola keskenÀÀn tÀytteeksi.
  4. Kaulitse lehtitaikinalevyjÀ hieman ohuemmiksi ja leikkaa ne kahtia.
  5. Nosta tÀytettÀ taikinapalan keskelle ja puristele reunat kiinni sauma ylöspÀin.
  6. KÀÀnnÀ pasteijat ja paina litteiksi.
  7. Paina reunat haarukalla kiinni ja tee veitsellÀ viiltoja pintaan.
  8. Voitele pasteijat kananmunalla.
  9. Paista 225°C asteessa noin 15 minuuttia, kunnes kullanruskeita.
  10. Tarjoile lÀmpimÀnÀ.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 kpl
  • Kalorit: 180 kcal
  • Sokeri: 1 g
  • Natrium: 280 mg
  • Rasva: 10 g
  • Hiilihydraatit: 16 g
  • Kuitu: 1 g
  • Proteiini: 6 g
  • Kolesteroli: 65 mg