Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kermaviilikastike

Kermaviilikastike: Helpot ja herkulliset ohjeet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena
  • Valmisteluaika: 5 min
  • Kypsennysaika: 0 min
  • Kokonaisaika: 15 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: Kastike
  • Menetelmä: Sekoittaminen
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Kermaviilikastike: Helpot ja herkulliset ohjeet – löydä nopeimmat reseptit, jotka viimeistelevät arkiruoan tai grillimenun täydellisesti!


Ainesosat

  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1–2 tl (dijonin)sinappia
  • 1 rkl sitruunanmehua (tai valkoviini- tai omenaviinietikkaa)
  • 2–3 rkl ruohosipulia (tai tilliä tai persiljaa)
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria myllystä

Ohjeet

  1. Sekoita kaikki mausteet kermaviilin joukkoon huolellisesti.
  2. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa vähintään 10 minuuttia.
  3. Tarjoile kalan, kanan, kasvisten tai salaatin kanssa.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 50 g
  • Kalorit: 70 kcal
  • Sokeri: 1 g
  • Natrium: 150 mg
  • Rasva: 6 g
  • Hiilihydraatit: 2 g
  • Kuitu: 0 g
  • Proteiini: 1 g
  • Kolesteroli: 15 mg