Kuvaus
Etsitkö nopeaa pääsiäisjälkiruokaa? Nopea Pikapasha Resepti tarjoaa 1 täydellisen herkun, jonka loihdit vaivatta ja ilman kypsennystä
Ainesosat
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl sitruunanmehua
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g maustamatonta rahkaa
- 4 rkl mantelirouhetta
- 200 g sitruunarahkaa
LISÄKSI
- 1 mandariini
- 100 g ananasta
- 1–2 passionhedelmää
- minttua
- 1 appelsiini
- mantelirouhetta
- 2 tl hunajaa
- 1 veriappelsiini
- 1 tl vaniljatahnaa tai 1 tangon siemenet
Ohjeet
- Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää joukkoon sitruunanmehu ja sokeri, sekoita kevyesti.
- Kääntele rahkat ja mantelirouhe kermaseokseen tasaisesti.
- Jaa valmis pikapasha annoslaseihin.
- Kuori appelsiini, veriappelsiini ja mandariini, poista kalvot ja lohko hedelmät.
- Kuori ja paloittele ananas, kaavi passionhedelmien sisus kulhoon.
- Lisää hedelmien joukkoon hunaja ja vaniljatahna, sekoita huolellisesti.
- Nostele sitrussalaattia pikapashojen päälle.
- Koristele mintunlehdillä ja mantelirouheella.
- Tarjoile heti tai anna maustua hetki jääkaapissa.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 280 kcal
- Sokeri: 18 g
- Natrium: 55 mg
- Rasva: 17 g
- Hiilihydraatit: 23 g
- Kuitu: 2 g
- Proteiini: 6 g
- Kolesteroli: 45 mg