Kuvaus
Kokeile Mausteinen Spaghetti Carbonara -reseptiä, jossa yhdistyvät kermaisuus, tulisuus ja täyteläinen maku. Valmista helposti kotona!
Ainesosat
- 400 g spagettia
- 3 rkl kotitekoista chilikastiketta tai chiliöljyä
- 150 g pekonia
- 3 dl kuohukermaa
- 4 kananmunan keltuaista
- 100 g parmesaania palasta raastettuna
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta persiljaa
Ohjeet
- Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi pannulla, valuta talouspaperin päällä.
- Keitä spagetti runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Raasta parmesaani valmiiksi spagetin kiehuessa.
- Valuta keitetty spagetti ja siirrä takaisin kattilaan.
- Lisää spagetin joukkoon kerma, chiliöljy, parmesaaniraaste, keltuaiset sekä suolaa ja mustapippuria.
- Lämmitä miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes kastike sakenee ja tarttuu pastaan.
- Vältä ylikuumentamasta, ettei keltuaiset kokkeloidu.
- Nosta kattila liedeltä, maista ja säädä makua tarvittaessa.
- Tarjoa pasta rapean pekonin ja hienonnetun tuoreen persiljan kera.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 650 kcal
- Sokeri: 2 g
- Natrium: 900 mg
- Rasva: 42 g
- Hiilihydraatit: 45 g
- Kuitu: 2 g
- Proteiini: 24 g
- Kolesteroli: 250 mg