Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Helppo Mausteinen Spaghetti Carbonara resepti kotikeittiöön

Helppo Mausteinen Spaghetti Carbonara resepti kotikeittiöön

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena
  • Valmisteluaika: 10 min
  • Kypsennysaika: 15 min
  • Kokonaisaika: 25 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: Pääruoka
  • Menetelmä: Keittäminen ja paistaminen
  • Keittiö: Italialainen

Kuvaus

Kokeile Mausteinen Spaghetti Carbonara -reseptiä, jossa yhdistyvät kermaisuus, tulisuus ja täyteläinen maku. Valmista helposti kotona!


Ainesosat

  • 400 g spagettia
  • 3 rkl kotitekoista chilikastiketta tai chiliöljyä
  • 150 g pekonia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 4 kananmunan keltuaista
  • 100 g parmesaania palasta raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta persiljaa

Ohjeet

  1. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi pannulla, valuta talouspaperin päällä.
  2. Keitä spagetti runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Raasta parmesaani valmiiksi spagetin kiehuessa.
  4. Valuta keitetty spagetti ja siirrä takaisin kattilaan.
  5. Lisää spagetin joukkoon kerma, chiliöljy, parmesaaniraaste, keltuaiset sekä suolaa ja mustapippuria.
  6. Lämmitä miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes kastike sakenee ja tarttuu pastaan.
  7. Vältä ylikuumentamasta, ettei keltuaiset kokkeloidu.
  8. Nosta kattila liedeltä, maista ja säädä makua tarvittaessa.
  9. Tarjoa pasta rapean pekonin ja hienonnetun tuoreen persiljan kera.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 annos
  • Kalorit: 650 kcal
  • Sokeri: 2 g
  • Natrium: 900 mg
  • Rasva: 42 g
  • Hiilihydraatit: 45 g
  • Kuitu: 2 g
  • Proteiini: 24 g
  • Kolesteroli: 250 mg