Kuvaus
Moderni kinuskikakku hurmaa ulkonäöllään ja maullaan, katso helpot ohjeet, trendikkäät täytteet ja koristeluvinkit juhlapöydän kruunuksi!
Ainesosat
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl lakkahilloa
- 3 dl kevytmaitoa
- 4 dl vispikermaa
- 2 rkl voita voiteluun
- 1 dl maitoa kostuttamiseen
- 2 rkl vaniljakreemijauhetta
- 1 rkl voita
- 2 dl kuohukermaa
- ½ tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 3 dl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 4 munaa
- 1 prk (397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa (dulce de leche)
- 2 dl fariinisokeria
Ohjeet
- Pingota leivinpaperi ø 20 cm korkean irtopohjavuoan pohjalle ja voitele reunat.
- Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään kulhossa.
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Lisää munat yksitellen taikinaan, samalla vatkaten.
- Lusikoi karamellisoitu kondensoitu maito joukkoon.
- Vatkaa kevytmaito ja jauhoseos vuorotellen taikinaan pallovatkaimella.
- Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 15 minuuttia.
- Tarkista kypsyys cocktailtikulla ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Tee kermavaahto: vatkaa vispikerma kevyesti, lisää vaniljakreemijauhe ja vatkaa kiinteäksi.
- Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan.
- Kostuta pohjapala maidolla, lisä
Ravitsemus
- Annoskoko: pala
- Kalorit: 420 kcal
- Sokeri: 35 g
- Natrium: 180 mg
- Rasva: 24 g
- Hiilihydraatit: 45 g
- Kuitu: 1 g
- Proteiini: 5 g
- Kolesteroli: 95 mg