Kuvaus
Juustoinen kesäkeitto: kauden herkullisin keitto yhdistää pehmeän juuston ja kesävihannekset. Opi resepti ja vie keittiösi uudelle tasolle!
Ainesosat
- 1 litra vettä
- 200 g herneitä (tuoreita tai pakaste)
- 2 kesäsipulin vartta
- 6 porkkanaa
- 250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
- Tuoretta persiljaa
- 500 g uusia perunoita
- 400 g kukkakaalia
Ohjeet
- Pese ja rapsuta porkkanat ja perunat, pilko sopiviksi paloiksi.
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää perunat ja porkkanat. Keitä noin 10 minuuttia.
- Pilko kukkakaali sekä sen vihreät lehdet ja sulatejuusto.
- Lisää kukkakaali ja sulatejuusto keittoon. Keitä, kunnes juusto sulaa.
- Lisää herneet ja hienonnetut kesäsipulit. Kiehauta nopeasti.
- Viimeistele silputulla persiljalla ja tarjoile lämpimänä.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 280 kcal
- Sokeri: 8 g
- Natrium: 750 mg
- Rasva: 14 g
- Hiilihydraatit: 26 g
- Kuitu: 5
- Proteiini: 11 g
- Kolesteroli: 35 mg