Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Juustoinen kesäkeitto: kauden herkullisin keitto

Juustoinen kesäkeitto: kauden herkullisin keitto

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena
  • Valmisteluaika: 10 min
  • Kypsennysaika: 20 min
  • Kokonaisaika: 30 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: Keitot
  • Menetelmä: Keittäminen
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Juustoinen kesäkeitto: kauden herkullisin keitto yhdistää pehmeän juuston ja kesävihannekset. Opi resepti ja vie keittiösi uudelle tasolle!


Ainesosat

  • 1 litra vettä
  • 200 g herneitä (tuoreita tai pakaste)
  • 2 kesäsipulin vartta
  • 6 porkkanaa
  • 250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • Tuoretta persiljaa
  • 500 g uusia perunoita
  • 400 g kukkakaalia

Ohjeet

  1. Pese ja rapsuta porkkanat ja perunat, pilko sopiviksi paloiksi.
  2. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää perunat ja porkkanat. Keitä noin 10 minuuttia.
  3. Pilko kukkakaali sekä sen vihreät lehdet ja sulatejuusto.
  4. Lisää kukkakaali ja sulatejuusto keittoon. Keitä, kunnes juusto sulaa.
  5. Lisää herneet ja hienonnetut kesäsipulit. Kiehauta nopeasti.
  6. Viimeistele silputulla persiljalla ja tarjoile lämpimänä.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 annos
  • Kalorit: 280 kcal
  • Sokeri: 8 g
  • Natrium: 750 mg
  • Rasva: 14 g
  • Hiilihydraatit: 26 g
  • Kuitu: 5
  • Proteiini: 11 g
  • Kolesteroli: 35 mg