Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Helpot jauhelihapihvit kermakastikkeessa

Jauhelihapihvit kermakastikkeessa: Valmis Alle 30 Min

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena HĂ€nninen
  • Valmisteluaika: 15 min
  • Kypsennysaika: 15 min
  • Kokonaisaika: 30 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: PÀÀruoka
  • MenetelmĂ€: Paistettu ja haudutettu
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

 

Etsitkö helppoa reseptiÀ herkullisiin jauhelihapihveihin? LöydÀ tÀydellinen ohje arkeen ja juhlaan. Nappaa parhaat vinkit mehevien pihvien valmistukseen ja onnistu joka kerta!


Ainesosat

  • 400 g naudan jauhelihaa (rasvaa 15–20 %)
  • 1/2 tl mustapippuria myllystĂ€
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl öljyĂ€ paistamiseen

Kastike:

  • 2 tl öljyĂ€ paistamiseen
  • 1 rkl sinappia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 sipuli
  • 1 tl paprikajauhetta

LisÀksi:

  • persiljaa koristeluun

Ohjeet

  •  Mausta jauheliha suolalla ja mustapippurilla.
  •  Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile pihveiksi.
  •  Ruskista pihvien pinta kuumalla pannulla öljyssĂ€, ei tarvitse kypsentÀÀ tĂ€ysin.
  •  SiirrĂ€ pihvit lautaselle odottamaan.
  •  Kuori ja hienonna sipuli kastiketta varten.
  •  Kuullota sipuli öljyssĂ€ pannulla.
  •  LisÀÀ paprikajauhe ja sinappi, sekoita hyvin.
  •  Kaada ruokakerma pannulle ja sekoita kastike tasaiseksi.
  •  Nosta pihvit kastikkeeseen ja anna hautua miedolla lĂ€mmöllĂ€, kunnes kypsiĂ€.
  •  Koristele persiljalla ennen tarjoilua.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 4 annosta
  • Kalorit: 400 kcal
  • Sokeri: 3 g
  • Natrium: 600 mg
  • Rasva: 30 g
  • Hiilihydraatit: 8 g
  • Kuitu: 1 g
  • Proteiini: 22 g
  • Kolesteroli: 80 mg