Kuvaus
Mustikka-raejuustopaistos on kevyt, herkullinen ja helppo valmistaa. Katso resepti ja yllätä arki uudella suosikilla jo tänään!
Ainesosat
- 5 dl täysrasvaista raejuustoa (neste valutettuna)
- 4 isoa kananmunaa
- 4 rkl makeutusta (esim. alluloosi tai erytritoli)
- 2 tl vaniljauutetta
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 2 rkl maissitärkkelystä tai kookosjauhoa
- 3,5 dl mustikoita (jaettuna)
Ohjeet
- Kuumenna uuni 175 asteeseen ja voitele kevyesti 20×20 cm vuoka tai käytä muffinssivuokia/ramekineja.
- Sekoita blenderissä raejuusto, kananmunat, makeutus, vaniljauute ja tärkkelys tai kookosjauho täysin sileäksi seokseksi.
- Kääntele joukkoon 2,5 dl mustikoita ja sitruunankuori varovasti.
- Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Ripottele loput mustikat päälle.
- Paista 35–40 minuuttia, kunnes paistos on hyytynyt ja saanut kauniin värin.
- Anna jäähtyä 10–15 minuuttia ennen tarjoilua tai leikkaamista.
- Viimeistele pinnalle vielä hieman makeutusta ja tarjoile.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 170 kcal
- Sokeri: 6 g
- Natrium: 190 mg
- Rasva: 10 g
- Hiilihydraatit: 10 g
- Kuitu: 1 g
- Proteiini: 11 g
- Kolesteroli: 125 mg