Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Helppo mustikka-raejuustopaistos: valmis 30 minuutissa

Helppo mustikka-raejuustopaistos: valmis 30 minuutissa

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena Hänninen
  • Valmisteluaika: 10 min
  • Kypsennysaika: 35 min
  • Kokonaisaika: 45 min
  • Tuotto: 6 annosta
  • Kategoria: Jälkiruoka
  • Menetelmä: Uunissa paistaminen
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Mustikka-raejuustopaistos on kevyt, herkullinen ja helppo valmistaa. Katso resepti ja yllätä arki uudella suosikilla jo tänään!


Ainesosat

  • 5 dl täysrasvaista raejuustoa (neste valutettuna)
  • 4 isoa kananmunaa
  • 4 rkl makeutusta (esim. alluloosi tai erytritoli)
  • 2 tl vaniljauutetta
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 rkl maissitärkkelystä tai kookosjauhoa
  • 3,5 dl mustikoita (jaettuna)

Ohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja voitele kevyesti 20×20 cm vuoka tai käytä muffinssivuokia/ramekineja.
  2. Sekoita blenderissä raejuusto, kananmunat, makeutus, vaniljauute ja tärkkelys tai kookosjauho täysin sileäksi seokseksi.
  3. Kääntele joukkoon 2,5 dl mustikoita ja sitruunankuori varovasti.
  4. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Ripottele loput mustikat päälle.
  5. Paista 35–40 minuuttia, kunnes paistos on hyytynyt ja saanut kauniin värin.
  6. Anna jäähtyä 10–15 minuuttia ennen tarjoilua tai leikkaamista.
  7. Viimeistele pinnalle vielä hieman makeutusta ja tarjoile.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 annos
  • Kalorit: 170 kcal
  • Sokeri: 6 g
  • Natrium: 190 mg
  • Rasva: 10 g
  • Hiilihydraatit: 10 g
  • Kuitu: 1 g
  • Proteiini: 11 g
  • Kolesteroli: 125 mg