Kuvaus
Nopea nachopelti on täydellinen seurusteluruoka: rapeat nachot, maukas jauhelihakastike, sulava juusto ja raikkaat täytteet yhdistyvät herkulliseksi tex-mex-klassikoksi.
Ainesosat
- 200 g nacho-sipsejä
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ½ dl tuoretta korianteria
Jauhelihakastike:
- 400 g jauhelihaa
- 1 paprika
- 1 prk (380 g) tomaattikastiketta (chili sin carne, Go Green)
- 3 vartta kevätsipulia
Avokadotahna:
- 2 avokadoa
- 1 lime
- ripaus suolaa
- mustapippuria maun mukaan
Ohjeet
- Paista jauheliha kuumalla pannulla, kunnes se on kypsää ja hieman ruskistunutta.
- Kuutioi paprika ja lisää pannulle. Paista muutama minuutti.
- Kaada tomaattikastike joukkoon ja kypsennä miedolla lämmöllä muutama minuutti.
- Hienonna kevätsipulit ja lisää kastikkeeseen.
- Valmista avokadotahna: poista avokadoista kivet, soseuta hedelmäliha haarukalla, lisää limemehu ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Levitä nachot uunipellille leivinpaperin päälle.
- Lusikoi jauhelihakastike nachojen päälle ja valuta Koskenlaskija tasaisesti pinnalle.
- Paista 250°C uunin keskitasolla 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
- Lisää pinnalle avokadotahna, crème fraîche ja korianteri juuri ennen tarjoilua.
muistiinpanoja
Saat rapeimman lopputuloksen, kun lisäät kuumat täytteet ennen uunia ja kylmät täytteet vasta juuri ennen tarjoilua.
Ravitsemus
- Serving Size: 1 annos
- Calories: 520
- Sugar: 4g
- Sodium: 780mg
- Fat: 32g
- Saturated Fat: 15g
- Unsaturated Fat: 14g
- Carbohydrates: 32g
- Fiber: 5g
- Protein: 22g
- Cholesterol: 65mg