Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
15 Min Kinderpiirakka: Nopea Arkiruoka Lapsille

15 Min Kinderpiirakka: Nopea Arkiruoka Lapsille

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena Hänninen
  • Valmisteluaika: 15 min
  • Kypsennysaika: 20 min
  • Kokonaisaika: 35 min
  • Tuotto: 10 annosta
  • Kategoria: Jälkiruoka
  • Menetelmä: Paisto
  • Keittiö: Suomalainen

Kuvaus

Perinteinen kinderpiirakka ohje ammattilaiselta. Rapea pohja, täyteläinen täyte ja takuuvarma onnistuminen. Katso salaiset vinkit!


Ainesosat

Taikina

  • 3 dl sokeria
  • 2,5 dl jauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1,5 dl kiehuvaa vettä
  • 150 g sulaa margariinia
  • 2 munaa

Voikreemi

  • 150 g voita
  • 5 dl tomusokeria
  • 4 tl vaniljasokeria

Kuorrutus

  • 2 pandan maitosuklaa levyä
  • ½ pandan valkosuklaa levy

Ohjeet

  1. Sekoita sokeri, jauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään.
  2. Kiehauta vesi ja sulata margariini. Hämmennä nesteet kuivien aineiden joukkoon.
  3. Sekoita vielä munat yksitellen taikinaa.
  4. Paista piirakkaa 15-20min 200- asteisessa uunissa.
  5. Jäähdytä piirakkapohja hyvin ennen voikreemin laittoa.
  6. Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri kunnolla vaahdoksi (5-10min). Lisää joukkoon vaniljasokeri.
  7. Levitä notkea kreemi jäähdytetyn pohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään.
  8. Sulata suklaat mikrossa 30sec pätkissä.
  9. Levitä maitosuklaa nopeasti voikreemin päälle. Valuta valkosuklaa maitosuklaan päälle vaakatasoon raidoiksi ja marmoroi kuviot (vedä hammastikulla tms vetoja pystysuunnassa ylös ja alas saadaksesi marmoroidun kuvion).


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 pala
  • Kalorit: 485 kcal
  • Sokeri: 58g
  • Natrium: 180mg
  • Rasva: 22g
  • Hiilihydraatit: 72g
  • Kuitu: 3g
  • Proteiini: 6g
  • Kolesteroli: 95mg