Kuvaus
Grillatut pekoni-nektariinit yhdistävät suolaisen ja makean täydellisesti. Helppo resepti kesäjuhliin ja grillaushetkiin. Valmis 10 minuutissa!
Ainesosat
- 500 g nektariineja (1 rasia)
- 170 g pekonia (1 pkt)
- 125 g sinihomejuustoa (1 pkt)
- 3 rkl balsamicokastiketta
- cocktailtikkuja
Ohjeet
- Huuhtele nektariinit, puolita ja poista kivet. Leikkaa puolikkaat vielä kahtia.
- Paloittele sinihomejuusto ja puolita pekonisiivut.
- Aseta juusto nektariinilohkon päälle, kääri ympärille pekonisiivu ja kiinnitä cocktailtikulla.
- Kuumenna grilli tai grillipannu keskilämmölle.
- Grillaa 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pekoni on rapeaa ja nektariini paahtuu.
- Valuta lopuksi balsamicokastiketta päälle ja tarjoile heti.
Ravitsemus
- Annoskoko: 1 annos
- Kalorit: 245 kcal
- Sokeri: 12 g
- Natrium: 380 mg
- Rasva: 18 g
- Hiilihydraatit: 14 g
- Kuitu: 2 g
- Proteiini: 9 g
- Kolesteroli: 25 mg