Tulosta
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
10 min grillatut pekoni-nektariinit helposti kotona

10 min grillatut pekoni-nektariinit helposti kotona

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Kirjoittaja: Matleena Hänninen
  • Valmisteluaika: 5 min
  • Kypsennysaika: 5 min
  • Kokonaisaika: 10 min
  • Tuotto: 4 annosta
  • Kategoria: Alkupala
  • Menetelmä: Grillaus
  • Keittiö: suomalainen

Kuvaus

Grillatut pekoni-nektariinit yhdistävät suolaisen ja makean täydellisesti. Helppo resepti kesäjuhliin ja grillaushetkiin. Valmis 10 minuutissa!


Ainesosat

  • 500 g nektariineja (1 rasia)
  • 170 g pekonia (1 pkt)
  • 125 g sinihomejuustoa (1 pkt)
  • 3 rkl balsamicokastiketta
  • cocktailtikkuja

Ohjeet

  1. Huuhtele nektariinit, puolita ja poista kivet. Leikkaa puolikkaat vielä kahtia.
  2. Paloittele sinihomejuusto ja puolita pekonisiivut.
  3. Aseta juusto nektariinilohkon päälle, kääri ympärille pekonisiivu ja kiinnitä cocktailtikulla.
  4. Kuumenna grilli tai grillipannu keskilämmölle.
  5. Grillaa 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pekoni on rapeaa ja nektariini paahtuu.
  6. Valuta lopuksi balsamicokastiketta päälle ja tarjoile heti.


Ravitsemus

  • Annoskoko: 1 annos
  • Kalorit: 245 kcal
  • Sokeri: 12 g
  • Natrium: 380 mg
  • Rasva: 18 g
  • Hiilihydraatit: 14 g
  • Kuitu: 2 g
  • Proteiini: 9 g
  • Kolesteroli: 25 mg