Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Fetatäytteiset jauhelihapihvit: mehevä kesäherkku

Fetatäytteiset jauhelihapihvit: mehevä kesäherkku

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Matleena
  • Prep Time: 15 min
  • Cook Time: 15 min
  • Total Time: 30 min
  • Yield: 4 pihviä
  • Category: Pääruoka
  • Method: Grillaus
  • Cuisine: Välimerellinen / suomalainen kotiruoka

Kuvaus

Fetatäytteiset jauhelihapihvit: mehevä kesäherkku, joka hurmaa täytteellään ja mausteillaan. Täydellinen resepti kesäpäivän grillailuun!


Ainesosat

  •  1 pieni sipuli
  •  1 kananmuna
  •  1 iso yksikyntinen valkosipuli
  •  1 tl savupaprikajauhetta
  •  1 rkl hunajaa
  •  1 rkl soijaa
  •  ¼ tl kanelia
  •  2 tl kuivattua oreganoa
  •  400 g naudanjauhelihaa
  •  ½ tl suolaa
  •  1 tl kuivattua timjamia
  •  100 g fetaa
  •  reilusti mustapippuria myllystä


Ohjeet

  1.  Hienonna sipuli ja raasta valkosipuli.
  2.  Sekoita jauheliha, kananmuna, sipuli, valkosipuli, mausteet, hunaja ja soija isossa kulhossa. Älä vaivaa liikaa, sekoita kevyesti.
  3.  Anna taikinan maustua jääkaapissa muutama tunti tai käytä heti.
  4.  Jaa taikina neljään osaan. Leikkaa feta pieniksi kuutioiksi.
  5.  Muotoile yhdestä osasta pihvi, aseta keskelle fetakuutioita.
  6.  Muotoile toinen saman kokoinen pihvi ja paina päälle. Sulje reunat huolellisesti.
  7.  Öljyä kädet ja sivele pihvit kevyesti öljyllä.
  8.  Toista sama kahdelle muulle pihville.
  9.  Grillaa keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita ja kypsiä sisältä.


Ravitsemus

  • Serving Size: 1 pihvi
  • Calories: 320 kcal
  • Sugar: 3 g
  • Sodium: 680 mg
  • Fat: 24 g
  • Carbohydrates: 4 g
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 24 g
  • Cholesterol: 95 mg